СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

Месечен архив: ноември 2018

Учители от СУ „Възраждане“ се обучаваха в социално предприемачество

ное.
26,
2018

FB

В 2 поредни седмици учителите  Росица Добрева, Наталия Петрова, Магдалена Георгиева, Цветелина Радева и Милена Неделчева от СУ „Възраждане“ се обучаваха по проект “ INNOVENTER“в социално предприемачество

Първо място и още награди на Националното ученическо състезание в Свищов

ное.
24,
2018

FB

На 16.11.2018г. се състоя традиционното Национално ученическо състезание, организирано от Стопанска Академия „Д.А.Ценов“ – Свищов. Учениците Джордж Егиазарян, Есин Сали, Клаудия Димитрова и Радостин Атанасов от 11-ти б клас взеха участие в направлението „Управление на проекти“.

Петокласниците изработват макети на хижи в „Световната седмица на предприемачеството“

ное.
18,
2018

FB

Петокласниците от СУ „Възраждане“ под ръководството на г-жа Наталия Петрова се разпределиха по групи, за да могат да се подкрепят един друг при изработката на макети на хижи.

Защита на проект „Екологията в град Русе“ от 10-ти б клас

ное.
18,
2018

FB

През „Световната седмица по предприемачество“ 10 б клас, профил „Стопански мениджмънт „ под ръководството на г-жа Цветелина Радева представиха проекти на тема „Екологията в град Русе“.

Защита на проект „Предприемачите в подкрепа на здравословната градска среда“ в 11-ти б клас

ное.
18,
2018

FB

В рамките на „Световната седмица по предприемачеството“ учениците от 11-ти б клас , профил „Стопански мениджмънт“ под ръководството на г-жа Магдалена Георгиева разработиха и защитиха презентации на тема „Предприемачите в продкрепа на здравословната градска среда“.

Открит урок по предприемачество във 2-ри б клас

ное.
18,
2018

FB

На 13.11. 2018г. в рамките на „Световната седмица по предприемачество“ се проведе открит урок  във 2-ри б клас с класен ръководител г-жа Маргарита Иванова на тема „Кой е предприемач?“ .

Facebook

Връщане