СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

Месечен архив: февруари 2018

Ден за борба с училищния тормоз

февр.
28,
2018

FB

Днес е Ден на розовата фланелка. Всяка година в последната сряда на февруари отбелязваме международния Ден за борба с училищния тормоз.

Поздрав за 3 март от библиотекарката в СУ „Възраждане“

февр.
27,
2018

FB

На този ден над изстрадалата ни земя, напоявана столетия с кръвта на хиляди борци, изгрява слънчевата ласка на свободата. На този ден човечеството поздравява непокорна България, въззела се от руините на жестокото робство.

Свилен Тодоровот 11 б – победител във фотоконкурса „С една идея напред“

февр.
27,
2018

FB

Свилен Тодоров от 11Б клас е победител във фотоконкурса организиран от катедра Бизнес и мениджмънт към РУ ”Ангел Кънчев” – „С една идея напред”.

Награди за ученици от СУ „Възраждане“ в лекоатлетическия турнир „Лъвски скок“

февр.
27,
2018

FB

На 24.02.18 г. се проведе традиционният турнир по лека атлетика “ Лъвски скок“. СУ“Възраждане“ взе участие в трите възрастови групи,

Участие на ученици във „Вечер на младия предприемач“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“

февр.
27,
2018

FB

На 23.02.2018г. в РУ „Ангел Кънчев“ се проведе състезание „Вечер на младия предприемач“. Ученици от СУ „Възраждане“ с подкрепата на г-жа Цветелина Радева и г-жа Мария Йорданова взеха участие в него и се пребориха за награди заедно със своите конкуренти  …Прочетете повече

Среща на клуб Дебати

февр.
27,
2018

FB

Във връзка с предстоящия национален празник на страната, представители на клуб Дебати към СУ „Възраждане” се срещнаха с клуба към СУЕЕ „Константин Кирил Философ”

Facebook

Връщане