СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

Участие на ученици във „Вечер на младия предприемач“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“

февр.
27,
2018

FB
Участие на ученици във „Вечер на младия предприемач“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“
5 (100%) 2 гласа

На 23.02.2018г. в РУ „Ангел Кънчев“ се проведе състезание „Вечер на младия предприемач“. Ученици от СУ „Възраждане“ с подкрепата на г-жа Цветелина Радева и г-жа Мария Йорданова взеха участие в него и се пребориха за награди заедно със своите конкуренти  – общо 91 ученици от 10 училища от град Русе и Две Могили.

Състезанието се проведе на 2 етапа. Във всяка от игрите се раздаваха сертификати и предметни награди за отлично представителите се отбори. Формирани бяха  14 отбора от по 6 човека на случаен принцип за решаване на зададени казуси. Игрите в състезанието бяха подготвени по „метода на шестте мислещи шапки“, разработен от Едуард де Боно, който се използва за решаване на различни групови и индивидуални проблеми. Жури в състезанието бяха представители на бизнеса, както и на академичната общност.

Екипът на Росица Георгиева от 12 б клас  беше награден за най-нестандартна идея.  Отборът на  Симона Димитрова от 12 б клас  зае първо място, а на Диляна Георгиева от 12 б клас –  второ място в игра 2 „Ти ме разби“  за предложено нестандартно и запленящаващо рекламно послание.  Милена Петкова и Свилен Тодоров от 11 б клас бяха наградени за креативност в игра 2. В състезанието взе участие и Йоана Пухлева от 11 б клас.

Предишна

Следваща

Етикети: , , ,

Facebook

Връщане