СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

Приказна Коледа във „Възраждане“

дек.
23,
2014

FB
Приказна Коледа във „Възраждане“
4.2 (84%) 5 гласа

На 19.12.2014 г. повече от 70 таланти на училището участваха в конкурса „Приказна Коледа“. На сцената се появиха Пещернячката, Робин Худ, Пепеляшка, Злата кралица, Снежанка и седемте джуджета, Джак Спароу, ангел, фея и още много любими герои, които децата представиха след коледните песни на вокалната група, ръководена от г-жа Детелина Петрова.
Учениците от първи до четвърти клас бяха най-активни не само като участие, но и като публика. Класът на г-жа Валентина Йорданова бе активен и артистичен – повече от 14 деца участваха в конкурса. Децата от класа на г-жа Петя Кънева дефилираха с артистични умения и се класираха в конкурса. Впечатлявящо бе изпълнението на десетокласника Румен Казаков, който се превъплъти в образа на датския принц Хамлет и рецитира монолога на Шекспировия герой. Румен бе аплодиран както от журито, така и от публиката.
Талантите бяха оценявани от жури в състав: г-жа Св. Машева, г-жа Св. Златанова, г-жа В. Йорданова и от Славена и Благовест от XIA кл.
Водещите, Деница Желева и Ростислав Тодоров от XIIA кл., се погрижиха за доброто настроение на всички, а Дядо Коледа този път се появи с цели две Снежанки. Сценарист на програмата бе Михаела Симеонова от XIIA.
Награди от името на директора на училището Станислав Георгиев връчи председателят на журито г-жа Машева. За организирането на конкурсната програма работиха г-жа Петя Кънева, г-жа Ратимира Йоцова и г-жа Зв. Братанова.

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети:

Facebook

Връщане