СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

Участвайте във фотоконкурс „С ЕДНА ИДЕЯ НАПРЕД“

дек.
6,
2017

FB
Участвайте във фотоконкурс „С ЕДНА ИДЕЯ НАПРЕД“
Оценете това!

Присъедини се към нас в групата на хората с иновативно мислене и бъди „С ЕДНА ИДЕЯ НАПРЕД“ като се включиш във фотоконкурса, организиран от факултет „Бизнес и мениджмънт“ на Русенски университет  и със съдействието на Ротари клуб.

В рамките на следващите четиримесеца ти можеш да станеш част от нас и да спечелиш награди като запечаташ момент или събитие от своя живот или ежедневието на хората около теб, мислейки с една идея напред по следните теми:

  • Декември 2017 г. – „Добрият белобрад старец“
  • Януари 2018 г. – „Нова година – нов късмет“
  • Февруари 2018 г.„Любов и ……………, …………… и любов“
  • Март 2018 г. – „Преоткриване“

ИНФО ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В КОНКУРСА

Мога ли да участвамвъв фотоконкурса?

Категоричнода,стига да си възпитаник на средно или висше училище в гр. Русе и региона.

Как мога да се включа във фотоконкурса?

Изпрати до 5 авторски снимки (минимум 2000 пиксела по дългата страна), непубликувани до този момент, придружени с кратко инфо за себе си(три имена, възраст, къде учиш, кой клас си, е-mail и телефон за връзка).

По своя лична преценка можеш да участваш по една, няколко или по всички теми (за всеки месец по отделно) на фотоконкурса.

Кога и къде да изпратя фотосите?

От 1 число на съответния месец до 5 число на месеца, следващ избраната от теб тема като лично съобщение до Facebook профила на факултет „Бизнес и мениджмънт“.                      https://www.facebook.com/profile.php?id=100011970432304

Одобрените от администратора на факултет „Бизнес и мениджмънт“ снимките ще бъдат качвани във Facebook профила, където ще събират лайкове от твоите френдове.

А наградите?

За всяка отделна тема фотосите ще бъдат класирани в две категории „Оценка на журито“ – награда 25 лв. и „Най-много лайкове“ – награда 35 лв. Наградата на журито се дава за оригинална идея.

На финала участват  8 фотоса (по 4 от двете категории),които се състезават за:

ГОЛЯМАТА НАГРАДА- „НАЙ-МНОГО ЛАЙКОВЕ“- 200 ЛЕВА

На „Иновативно младежко ЕКСПО“ през месец май ще бъде организирана изложба на всички 8класирани фотоса от двете категории в „Канев Център“ на Русенски университет.

Кой ще класира фотосите?

Жури, включващо преподаватели, студенти и представители на бизнесаопределяфаворитите в категория „Оценка на журито“.

За избора на класираните в категорията „Най-много лайкове“ единствено определящо значение имат броя харесвания на снимките във Facebookпрофила на факултет „Бизнес и мениджмънт“. Фотосите могат да събират лайкове от началото на конкурса до края на месец април, когато ще бъдат засечени и ще бъдат обявени най-харесваните за всеки месец.

„Голяма награда на фотоконкурса „С една идея напред“ – в края на конкурса тази награда ще бъде връчена на един от печелившите в конкурсите на месеца(от двете категории). Критерият е  фотографията да е събрала най-много харесвания за периода от 15 до 30 април 2018 г.

Кога ще бъде награждаването?

Организаторите ще се свържат лично или по електронната поща с победителите  и ще им предоставят нужната информация за това.

А авторските права? – Със съгласие от твоя страна снимките могат да бъдат използвани с некомерсиална цел за популяризиране дейностите и инициативите, организирани от факултет „Бизнес и мениджмънт“.

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети: , ,

Facebook

Връщане