СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

СУ „Възраждане“ – финалист в конкурса „Предприемаческо училище на годината – 2017“

окт.
15,
2017

FB
СУ „Възраждане“ – финалист в конкурса „Предприемаческо училище на годината – 2017“
Оценете това!

На 12 октомври 2017г. в Тех Парк – София, Стартър хамбар, се състоя тържественото връчване на високото отличие за нашето училище  – сертификат за финалист в конкурса „Предприемаческо училище на годината 2017“.

Наградата беше връчена от изпълнителния директор на Джуниър Ачийвмънт- България Милена Стойчева в присъствието на заместник министъра на образованието и науката Таня Михайлова, кмета на София Йорданка Фандъкова и много други официални лица, представители на компании-партньори в инициативата „Мениджър за един ден“, ученици и студенти от столицата и страната. Церемонията по връчването беше водена от водещия на bTV Антон Хекимян.

Сертификатът е резултат от съвместните усилия на менторите от JA-България, ръководството на  СУ „Възраждане“, което винаги е подкрепяло като приоритетна дейността на младите предприемачи, на учителите от нашето училище и на нашите дръзновени ученици-участници в многобройните инициативи на JA-България.

Благодарим на първо място на директора на училището г-н Станислав Георгиев за всестранната подкрепа, на г-жа Даринка Стефанова – дългогодишен учител в СУ „Възраждане“, инициатор и дръзновен вдъхновител на мероприятията на JA-България в нашето училище,  на г-жа Магдалена Георгиева за методическата помощ към младите колеги, на г-жа Мария Йорданова и г-жа Цветелина Радева.

Желаем на нашите прекрасни ученици смелост и инициативен дух, бъдещи още по-големи победи на попрището на иновативното предприемачество!

 

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети: , , ,

Facebook

Връщане