СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

Иновационен лагер за ученици в Русенския университет „Ангел Кънчев“

мар.
25,
2017

FB
Иновационен лагер за ученици в Русенския университет „Ангел Кънчев“
4.7 (93.6%) 25 гласа

Днес за пореден път се състоя иновационният лагер за ученици от 11 и 12 клас, както и за ученици от 5-7 клас, организиран от клуб по предприемачество към ПМГ „Баба Тонка“ и РУ „Ангел Кънчев“.

Темата на инициативата беше: „Учи, спестявай, печели!“ в рамките на световната седмица на парите. Казусът на учениците от средния курс беше   „Предлагане на иновативен продукт или услуга в подкрепа на пчеларите и пчелните семейства“ , а на учениците от горен курс – „Предлагане на алтернативни източници на доходи и възможности за домакинствата“

Първо място зае отбор № 7 с участието на Михаела Илиева от 12 б клас. На второ място застанаха участниците от екип № 1 с Александра Йорданова от 12 а клас, с третото призово място бяха наградени учениците от екип №8 с Наталия Бонева и Мелани Гайдова от 12 б клас. Участниците от 12-ти клас получиха право да постъпят като студенти в РУ „Ангел Кънчев“ без студентски изпит.

Сред учениците от среден курс отличени с награда за първа място  бяха Деница Драганова от 7-ми клас и Венелин Москов от 6-ти клас. Втора място получи седмокласничката Пламена Добрева , а Иванела Иванова, също от 7-ми клас,  се класира на трето място.

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети: ,

Facebook

Връщане