СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

Национални ученически състезания в четири направления се проведоха в град Свищов

Дек.
19,
2016

FB
Национални ученически състезания в четири направления се проведоха в град Свищов
3.8 (75%) 4 гласа

На 16 декември 2016 г. (петък) Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ в град Свищов организира национални ученически състезания в четири направления: проектиране на мобилно приложение, туристиада, управленски решения в международния бизнес, както и икономикс.

Учениците от 12 „А“ клас – Илиан Георгиев, Александра Йорданова, Добромира Димитрова, Йоалина Стоянова и Мартин Атанасов взеха участие в състезанието по проектиране на мобилно приложение, а Милена Петкова и Свилен Тодоров от 10 „Б“ клас се състезаваха в състезанието по управленски решения в международния бизнес.

В четирите направления се състезаваха около 70 ученици от цяла България. Всеки от тях получи сертификат за участието си, а някои от тях бяха отличени и с грамоти.

Милена Петкова и Свилен Тодоров от 10 „Б“ клас на СУ „Възраждане“ – Русе се класираха съответно на второ и трето място в своето направление. Отборът на Йоалина Стоянова от 12 „А“ клас спечели грамота за най-добър отбор в разработването на мобилно приложение, а отборите на останалите й съученици получиха следните специални награди:
– Илиан Георгиев – за приложение с най-добра функционалност;
– Александра Йорданова – за приложение с най-иновативен дизайн;
– Добромира Димитрова – за приложение с най-добро презентиране;
– Мартин Атанасов – за приложение с най-добър потребителски интерфейс.

Представянето и на седемте участници от СУ „Възраждане“ – Русе беше на високо ниво. Всички те научиха много нови неща и надградиха знанията си в съответната област.

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети: , ,

Facebook

Връщане