СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Магдалена Георгиева

Световна седмица на предприемачеството в СОУ „Възраждане“

Ное.
11,
2015

FB
Световна седмица на предприемачеството в СОУ „Възраждане“
5 (100%) 1 гласа

За първи път ученици от Профил „Технологичен – стопански мениджмънт“ СОУ „Възраждане“- Русе ще вземат участие в Световната седмица по предприемачество, организирана от  Джуниър Ачийвмънт – България. Събитието е под патронажа на Училищното настоятелство и  е във връзка с 35 годишнината на СОУ „Възраждане“.

В инициативата ще се състезават ученици от бизнес паралелките. Три отбора младежи и девойки, които обичат бизнес предизвикателствата и желаят да развиват уменията и изобретателността си, ще вземат участие в Иновационен лагер 2015. Той ще се проведе на 16 ноември 2015 г. от 13.30 часа в СОУ „Възраждане“.

Целта на глобалната инициатива, в която през миналата година се включиха над 149 държави и близо 8,500,000 души от цял свят, е да вдъхнови младите хора да изследват потенциала си и да се развиват чрез иновации и въображение. В рамките на тази седмица милиони млади хора по света вземат участие в инициативи, насърчаващи предприемаческо мислене и поведение, генерирайки нови идеи и търсейки нови пътища за развитие.

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети: , ,

Facebook

Връщане