СУ "Възраждане" – град Русе

Училището не е подготовка за живота, то е самият живот!

СУ "Възраждане" | Автор: Милена Неделчева

LEARNING ENGLISH IS FUN /УЧЕНЕТО НА АНГЛИЙСКИ Е ЗАБАВЛЕНИЕ/

апр.
28,
2015

FB
LEARNING ENGLISH IS FUN /УЧЕНЕТО НА АНГЛИЙСКИ Е ЗАБАВЛЕНИЕ/
5 (100%) 5 гласа

На 23.04.2015г. се проведе  литературно – музикален спектакъл на учениците  от ПИГ 3а и 3б клас под наслов „Ученето на английски е забавление“ / LEARNING  ENGLISH  IS  FUN /.

     Третокласниците показаха прекрасни познания по английски език в изпълнено с много настроение и емоции тържество. Те демонстрираха завиден напредък в усвояването на езика, който се говори от над един милиард  души по света. Малките ученици показаха пред своите учители и родители, че са навлезли много сериозно в тайните на Шекспировия език. С помощта на своите преподаватели и възпитателя на езиковата група Лозана Узунова, те разказаха как точно са усетили забавната и сериозната страна в четенето на английски. Децата представиха със стихчета и броилки  колко забавно може да бъде изучаването на един чужд език. Гостите бяха приятно изненадани от веселите детски песнички, които третокласниците са научили през учебната година. Децата показаха артистизъм и въображение при драматизацията на приказката „Трите прасенца“ и поддържаха настроението на своите гости и с танци на любими популярни хитове.

     Английско говорящите малчугани имаха вдъхновение за своя празник  и въпреки вълнението изявиха готовност да продължат и през следващата година изучаването на английски език. Тържеството в СОУ „Възраждане“  бе посветено на   Международния ден на книгата – 23 април и е поредна изява от календара на международния проект  LEARN TO READ AND READ TO LEARN / Уча да чета и чета, за да уча/, по който училището работи вече втора година.

Коментари ()

Предишна

Следваща

Етикети: ,

Facebook

Връщане